Ketogeeninen ruokavalio

Olen noudattanut ketogeenista ruokavaliota kesästä 2017.
Oma kokemukseni dieetin vaikutuksesta koko kehoon, vireystasoon sekä terveyteen ovat olleet niin vakuuttavat, että olen adoptoinut sen osaksi hoitotyötäni, jos koen että asiakas hyötyisi siitä.

Olen siis erikoistunut työskentelemään asiakkaiden kanssa, jotka ovat halukkaita hoitamaan erittäin vähähiilihydraattisella ruokavaliolla insuliiniresistanssia sekä muita esidiabetekseen liittyviä ongelmia, pitkittyneitä kroonisia nivelsairauksia sekä erilaisia kehon tulehduskierteitä, mukaanlukien PCOS (polykystiset munasarjat).

Erittäin säädelty ketogeeninen ruokavalio tunnetaan parhaiten vaikean epilepsian yhtenä toimivana hoitomuotona, mutta sen eri versioilla voidaan myös vaikuttaa nopeasti kasvaneeseen insuliiniresistanssiin ja mm.alentaa radikaalisti insuliinin tarvetta ykköstyypin diabeteksen kohdalla.
Ketogeenisella ruokavaliolla myös nivelkivut ja krooniset hiivatulehdukset helpottavat muutamassa viikossa. Useat kokevat ensimmäisen parin viikon aikana jopa 5-10 kilon painonlaskun.
Ketogeeninen dieetti on ainoa, joka tutkitusti vaikuttaa diabetekseen ja voitaisiin jopa kutsua sen parantajaksi.

Noudatan itse kyseistä ruokavaliota omassa arjessani ja olen erikoistunut siihen liittyviin kysymyksiin ja haasteisiin.
Kyseinen ruokavalio ei sovi kovinkaan hyvin vegaaneille tai 100% kasvissyöjille, vaan parhaiten sekasyöjille, jotka eivät aristele myös tyydyttyneiden rasvojen, kalan sekä hyvälaatuisen lihan ja mm. kananmunien päivittäistä käyttöä.

Voit syödä kylliksi, jopa ylenpalttisesti, kaloreita laskematta ja samaan aikaan kehosi tervehtyy  ja palaa nk. normaaliin painoon.
Tätä on vaikea uskoa, ennen kuin sen on itse kokenut.

Ota yhteys, jos haluat aloittaa elämäsi mullistavan painonpudotuksen ja henkilökohtaisen terveysvallankumouksen.

Olet myös tervetullut fb -ryhmääni “Ketokuiskaajat”.

Advertisement

SCIO bioresonanssi, hyvinvointivalmennus

%d bloggers like this: