Scio?

Scio -nimi tulee sanoista Scientific Consciousness Interface Operation System.

Kyseessä on laite, jolla voidaan tutkia kehon stressitilaa hieman kuumemittarin tavoin.

Scion keksijä ja kehittäjä Prof. William Nelson (mm. lääkäri, naturopaatti, homeopaatti, kvanttifyysikko) sai inspiraation laitteen kehittämiseen perhetragedian tuloksena. Tarkoituksena oli luoda analyysi- tai hoitolaite, joka olisi keholle ystävällinen ja vaaraton. Tavoitteena olisi auttaa ihmistä ymmärtämään paremmin sairauden kehitystä ja kulkua kehossa.

Nykyinen Scio -laite on 20 vuoden kehittelyn tulos. Scion tietokoneohjelmisto on tällä hetkellä maailman laajin elektronisen lääketieteen ohjelmisto, joka pitää sisällään yli 200 eri energeettistä terapiamuotoa.

Scio on laite, joka mittaa raajoihin ja päähän kiinnitettävien antureiden avulla ihon galvaanista reaktiota ja syöttää mitatun datan tietokoneeseen, joka analysoi tulokset.
Scio -analyytikko tulkitsee datan asiakkaalle maanläheisessä, ymmärrettävässä muodossa.

Koska kehon ongelmat alkavat usein ensin energeettisellä tasolla, voidaan ne havaita Scion avulla ja korjata ennen niiden siirtymistä fyysiseen kehoon.

scio1

Scio -analyytikko ei ole lääkäri tai terapeutti, ellei näitä koulutuksia ole erikseen hankittu. Analyysi ei siis vastaa lääkärillä, terapeutilla tai laboratoriossa käyntiä, vaan sen tarkoituksena on tarjota työkaluja ja tietoa omasta terveydestäsi huolehtimiseen.

Scio on tulevaisuuden lääketiedettä, jonka perustana on energeettinen taajuus, jota voidaan kutsua vaikka värähtelyksi.

Kaikilla asioilla on oma värähtelytaajuutensa, joka on fyysisesti mitattavissa. Taajuuksien perusteella voidaan tehdä kehollinen analyysi siitä, kuinka reagoimme tiettyihin asioihin.
Näistä reaktioista voimme tehdä listan, joka kertoo meille terveydentilastamme. Voimme myös tarkastella sekä kehoon kuulumattomien aineiden kuten raskasmetallien, hiivan, virusten tai loisten että tunnetilojen vaikutusta kehoomme ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme.

Yhteenvetona on kokonaisuus, joka muodostaa kehomme liikkuvaisen ja elävän terrainin, jonka sisällä tapahtuu terveydentilaan vaikuttavia muutoksia.
Tässä siis yksinkertaistettuna Scion pääperiaate.

Muista myös tämä:

Analyysin lisäksi terapiaan kuuluu paikan päällä tehtävä energeettinen hoito. Hoidon jälkeen asiakkaan on syytä juoda runsaasti vettä, jotta mahdolliset kuona-aineet saadaan ulos kehosta tehokkaasti ja nk. parantumiskriisi jää mahdollisimman lieväksi.

Scio-hoidon jälkeen asiakas saattaa olla erittäin väsynyt tai yllättäen hyvin energinen. Nämä ovat täysin luonnollisia reaktioita, ja esimerkiksi väsymys menee luonnollisesti lepäämällä ohi.

Joskus kehon häiriötilan korjaaminen voi aiheuttaa voimakkaitakin reaktioita – esimerkiksi ihoon voi puhjeta näppylöitä tai ihottumaa, tai vatsan toiminta muuttuu.
Tämäkin on täysin luonnollista ja menee ajan kanssa ohi.

Jos olet käyttänyt pitkään allopaattisia (lääkärin määräämiä synteettisiä) lääkkeitä, puhdistumisreaktio saattaa olla voimakkaampi.

Keho on nerokas koneisto, joka puolustautuu pitkään stressiä ja taudinaiheuttajia vastaan. Parantumisprosessi on usein vähintään 1/10 ajasta, joka on mennyt epätasapainon rakentumiseen.
Toipuminen tai parantuminen mistä tahansa sairaudesta voi siis olla pitkä prosessi, mihin kannattaa sitoutua.

Yhdessä Scio -hoitajan kanssa voit pohtia parasta tapaa lähestyä tilannettasi, oli kyse sitten ruokavalion muutoksesta, parasiiteista tai elämäntyylin aiheuttamasta stressistä tai masennuksesta.

  • Scio ei paranna sinua.
  • Sinä ja kehosi parantavat sinut.
  • Scio on vain apuväline ja stressinhoitolaite.
  • Scio on vain tilapäinen apu, jos et itse tee muutosta.
  • Ota vastuu itsestäsi ja terveydestäsi.
  • Pysyvillä elämänmuutoksilla voit itse katkaista hoito- tai lääkekierteen.

Kiinnostuitko? Ota yhteys tai liity postituslistalle (En lähetä roskapostia.)

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

SCIO bioresonanssi, hyvinvointivalmennus

%d bloggers like this: