Kokemuksia

Palautteet ovat suoraan asiakkailta heidän luvallaan lainattuja.

Hei – ja Kiitos niin hoidosta kuin raportista !!
Olotila eilisen jälkeen on ollut oireiden ja jopa selän suhteen parempi (ainakin hetkellisesti!) — ja ennen kaikkea olen tunnistanut niin omassa tietoisuudessa kuin kehossakin aktiivisen TAHDON parantua sekä TIETOISUUDEN niiden kehon osien osalta, jotka eivät todellakaan ole tasapainossa. On siis sitä kautta syntynyt sisäinen valmius positiiviseen muutokseen nyt! Myös olen alkanut kehossani tuntea ja hahmottaa millä lailla liika sokerin ja hiilihydraatin/tärkkelyksen määrä omassa perusruokavaliossa haittaa perusselkeää ja kirkasta tietoisuudentilaa, sumentavat ajattelua jopa. Myös detox-tarve on akuutti, ikään kuin yhtäkkiä “tunnen” sen kuonan määrän, jota kehoni on niin ympäristöstä kuin menneisyyden painolastista kerännyt – ja kantaa päivittäin mukanaan.

Nyt sitten yritän orientoitua siihen, että noin 2 viikon päästä pitää aloittaa dieetti, jossa suunnilleen kaikki se ruoka, johon itsellä tähän saakka on ollut jonkun sortin addiktio (varsinkin sokeri/viljapitoiset ja päivittäinen kahvi jopa!) pitää jättää pois, kahvin suhteen vähentää. Kahvia en muutoin oisi tajunnut, mutta oli SCIO-raportissa mainittu mulle haitallisena.
Kiitos sinulle hienosta analyysistä, ja että pidät yllä tällaista harvinaisen tarkkaa ja monipuolista hoitomuotoa melkeinpä ainoana Suomessa. Uskon, että ruokavalioon sitoutumalla saan isoja muutoksia aikaan omassa olotilassani nyt kevättalven aikana jo.

———

ZenNa Tai hieronta on mielestäni paljon enemmän, kuin mitä sen kuvauksessa kerrotaan. Hoito ylipäätään on aina yksilöllinen kokemus ja hoitokerratkin erilaisia keskenään, niin myös tässä. Mielestäni ZenNa Tai hieronta on samanaikaisesti sekä fyysisesti että henkisesti terapeuttinen hoito. Siinä on mahdollista kohdata itsensä juuri sellaisena kuin on. Sain hyvin kirkkaan ja kokonaisvaltaisen kokemuksen ja näyn siitä, minkälainen elämäni on ollut ja missä olen nyt.

Yazka on helposti lähestyttävä ja erittäin rakastettava ihminen.  Hänen kykynsä luoda suora ja luottamusta herättävä kontakti hoidettavaan mahdollistaa sen, että hoidolle on turvallista antautua. Hoidon aikana voi päästä kosketuksiin hyvin syvällä oleviin tai tiedostomattomiin alueisiin.

Yazkalla on erityinen lahja käsissä, joka tehostaa jo itsessään voimakasta hoitoa.

ZenNa Tai hieronta ei ole mikään mukava huviretki. Mielestäni on paljon itsestä kiinni mihin asti hoidon haluaa ylettyvän. Itselleni Yazkan hoidot ovat olleet elämässäni yhdet merkittävimmistä. Suosittelen ZenNa Taita erityisesti niille, jotka kokevat asioita kehollisesti, jo prosessissa oleville tai ihmiselle joka kaipaa elämäänsä sysäyksen muutokselle.

Kiitos Yazka!

*

Tervehdys!
Tulin aikanaan Scio-hoitoon ystäväni suosituksesta (uteliaisuudesta) ja syy oli usein toistuneet suolistotulehdukset. En pysty mitenkään arvioimaan hoidon vaikutuksia. Mielestäni se apu, jonka sain, oli sinun henkilökohtainen vihjeesi: “Mitäs, jos jättäisit vehnän pois”!?

Lienee aika tasan 2 vuotta siitä, kun luovuin vehnästä niin tarkkaan kuin mahdollista. Ainoatakaan antibioottikuuria vaatinutta tulehdusta ei ole sen jälkeen ollut 🙂
Seuraavana keväänä oli “läheltä piti” -tilanne, mutta sain sen hoidettua kotikonstein eli aaloemehua, maitohappobakteereita, antioksidantteja ja lepoa, lisäksi annoin itselleni reikihoitoa! En mennyt lääkäriin lainkaan. Tunnistin kyllä oireet!
Sen jälkeen eli lähes 1,5 vuoteen ei ole ollut tulehdusoireitakaan.
Nyt olen ollut kesäkuun alusta keliaakikon ruokavaliolla ja alan päästä vatsan turvotuksistakin eroon. Keliakiaa ei ole diagnostisoitu eli sitä ei löydetty viime kesän tutkimuksien perusteella.
Olen todella kiitollinen Sinulle, että annoit vihjeen, jota noudattamalla olen löytänyt oikean ruokavalion ja suolisto kiittää 🙂

Lämmöllä, Liisa Nyman

*
Moikka Yazka,

Minusta oli mielenkiintoista kuulla ystäviltä sciosta ja halusin kokeilla sitä myös itse. Kuuleman perusteella koin sen mielenkiintoisena. Suhtauduin ennen vaihtoehtoisiin hoitoihin hyvin varauksella, mutta nyt esim käyn säännöllisesti akupunktiossa, jonka olen kokenut superhyödylliseksi, vaikka aikoinaan olisin senkin laskenut höpö juttuihin.
Hakeuduin analyysiin mielenkiinnosta kokeilla jotain uutta, mutta myös työstressin. Lisäksi, koin varsinkin viime keväänä tein tempauksia, joissa suuntasin selkeästi omaa pahaa oloa muihin.
Minusta käynti oli ihana kokemus. Opin itsestä uutta ja sinulla Yazka on ihana, rauhoittava vaikutus. Olisin voinut maata siinä pöydällä pidempäänkin 🙂 Oli vaan ihana päästä, vaikka edes hetkeksi pois, ns melusta, hälystä ja vaan rauhoittua ja kuunnella ja oppia itsestään. Jan

*

Hei Yazka!
1. L ja minä voimme hyvin ja suorituskykymme on varmaan sama kuin pari vuotta sitten. Toki hiljalleen iän myötä lepo on tärkeää palautumisen kannalta.
L on edelleen pysyvästi kipuja, mutta kipulääkkeitä hän ei käytä. Itseäni huono-unisuus vaivaa edelleen ja ehkä olen levottomampi ja lyhytpinnaisempi kuin ennen.Elämään kumminkin olemme tyytyväisiä.
2. Scio-analyysiin tulimme aikoinaan uteliaisuudesta, enkä uskonut sen apuun. L kohdalla oletukseni oli väärä, hänen kipunsa lievenivät oleellisesti, mutta aikanaan palasivat takaisin. Seuraavilla Scio-kerroilla kivut lievenivät, mutta ei niin paljon kuin ensimmäisellä kerralla ja ehkä palautuivat nopeammin.Olipa kyse Sciosta tai koululääketieteestä, potilaan oma rooli ja toiminta ovat ensiarvoisen tärkeitä. Kuten myöskin luottamus hoitoon, joka meillä nyt oli.
3. Analyysin yhteydessä saimme  neuvoja, joista veden juominen on tärkein. Sen myötä Liisa luopui närästyslääkkeistä kokonaan, ei tarvitse enää niitä! Omalta kohdaltani tärkeää oli neuvo sokerin ja maidon vähentämisestä. Lankesin kuitenkin sokeriin eli suklaaseen, pullaan tms. Onneksi muiden nautintoaineiden käyttö on vähäisempää ja hallinnassa enkä tupakoi.
4. Vitamiini tai lisäravinneohjeita noudatimme aluksi, mutta nykyään turvaamme pääsääntöisesti monipuoliseen ruokavalioon, joka sisältää myös kasviksia ja marjoja. B-vitamiinia nautimme ja magnesiumia, Valmaariinia, Chlorellaa ja Liisa myös kalkkia.
5. Yhteenvetona totean, että L oli apua Sciosta ja erityisesti antamistasi neuvoista. Heikkoluonteisuuteni takia en ole itse pystynyt noudattamaan neuvojasi kuin vähän aikaa, mutta yritän ryhdistäytyä. Huono-unisuuteeni ja hermoihini ei löytynyt apua. Toki tiedän hyvät lääkkeet näihin, mutta niistä on varmaan enemmän vahinkoa kuin hyötyä paitsi hyvin satunnaisesti otettuina.

*

Scio hoidoista en osaa nyt mitään kovin tarkkaa palautetta antaa, kun en muista tarkasti, mutta en mä silloin mitenkään kovin paljoa hyötyä niistä hoidoista saanut.
Toki hetkellistä hyvää oloa ja apua sain, mutta kun nää mun loisoireet oli niin älyttömän voimakkaita että ne peitti alleen kaiken muun aika tehokkaasti. Veikkaan että hyötyisin paljon enemmän jos tulisin vaikka nyt käymään kun kondis on muuten parempi, tai sitten kun loisoireet helpottavat kokonaan. Vaikka se kondis ei parantunut kauheasti, niin kyllä Sciosta oli silti apua tämän kokonaisuuden selvittämisessä. Mun mielessä Scio sai validoinnin sen tunne-analyysin jälkeen, joka oli aivan älyttömän tarkka.
Osasin sitten myöhemmin enemmän luottaa siihenkin että Sciossa oli tullut ilmi nämä loiset ja että ne ovat osa ongelmaa, ja jaksoin sitä kautta sitten vain hakea ja hakea ratkaisua tähän tilanteeseen! Rene

*

Yazka, Kävin luonasi muutaman kerran kaksi vuotta sitten syksyllä. Hain oikeastaan tukea yleiseen hyvinvointiini ja sitä sain. Minusta hoidot olivat miellyttäviä ja annoit selkeää informaatiota sciomittausten sisällöistä ja yksinkertaisia ohjeita itsehoitoon. Se kaikki tuntui tosi toimivalta. Hämmästyksekseni kaukohoito toimi minulla tosi tehokkaasti. Jälkeenpäin hoidosta laittama informaatio sopi luontevasti hoidon aikaisiin tuntemuksiini.  ‘L.R.’

Haluatko Sinä antaa palautetta käynnistäsi? Laita postia tulemaan tai liity postituslistalle, saat uutisia ja tarjouksia.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

SCIO bioresonanssi, hyvinvointivalmennus

%d bloggers like this: