ZenNa Tai – hieronta

Useimmat hieronnat keskittyvät kehon selkäpuolelle ja jättävät kehon muut tärkeät alueet huomiotta.

ZenNa Tai on medikaalinen hieronta, jossa keskitytään pääasiallisesti pään, rintakehän, kylkiluiden, pallean ja suoliston alueen tukosten ja kireyden avaamiseen ja näiden osa-alueiden rentouttamiseen.

Näyttökuva 2014-1-15 kello 3.45.34

Hieronnan vaikutukset tuntuvat erityisesti suoliston toiminnassa, avaten kivuliasta ummetusta tai helpottaen kroonista suolistovaivaa ja/tai pallean kautta suolistoon kohdistuvaa painetta.
Hieronnassa käydään läpi myös sisäelimiä, kuten keuhkoja, sydäntä, pernaa ja maksaa ja virkistetään niiden toimintaa.

Hieronta vapauttaa negatiivisia tunteita ja laittaa liikeelle kuona-aineita ja säännöllisesti tehtynä tämä puolestaan voi johtaa mielialan kohentumiseen, painon alenemiseen, ruoansulatuksen normalisoitumiseen sekä parempaan ja levollisempaan uneen.

Hieronta stimuloi lymfajärjestelmän kiertoa, auttaa mieltä rauhoittumaan ja kehoa rentoutumaan. Tämä hieronta on erityisen suositeltavaa silloin kun kärsit unettomuudesta, ruoansulatusvaivoista, energian vähyydestä, mielen rauhattomuudesta tai fyysisen tai psyykkisen stressin aiheuttamista ongelmista.

Myös useat selän ja hartian kireydet saavat alkunsa kehon etupuolelta tai ovat luomassa jännitystä myös näille alueille ja kehon hyvinvoinnin kannalta onkin tärkeää avata tukokset myös täältä.

Hieronnassa ei yleensä käytetä öljyä, mutta joskus aromaterapeuttisista öljyistä voi olla hyötyä.

Suositeltava määrä hoitokäyntejä on 1-3 käyntiä, viikon välein, mutta jo yhdestä käyntikerrasta on monille suurta apua.
Jos haluat apua pysyvään painonhallintaan tai pitkäaikaiseen stressiin, on suositeltavaa käydä useammin.

ZenNa Tai on kehitetty Thaimaassa.
Hieronta on sekoitus Qi Nei Tsangia http://www.youtube.com/watch?v=CeqbCV1bi9k sekä muita hierontatekniikoita, joilla kehon tukokset saadaan lempeästi, mutta tehokkaasti avattua.

Tässä toinen linkki, Kiinasta, Shenyang TMC Yliopistolla (perinteisen kiinalaisen lääketieteen opisto) jossa Tui Na-hierontaa käytetään yhtenä osana ylipainon hoitoa mm. ruokavalion, yrttien ja liikunnan lisäksi. http://www.youtube.com/watch?v=LMYR3A6ug8o

ZenNa Tai -hieronta kestää n.60-90 min.

Voit myös yhdistää ZenNa Tai -hieronnan muuhun hyvinvointivalmennukseen.
Tarjoan myös yhdistettyä hyvinvointikonsultaatio -pakettia, johon liittyy ZenNa Tai hierontaa.

Hinnasto löytyy täältä

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai liity postituslistalle! (En lähetä roskapostia)

1 thought on “ZenNa Tai – hieronta

Leave a comment